Meten is weten

Omdat inzicht in de energiehuishouding de eerste stap richting een duurzame levenswijze is.


Enelogic als partner

Middels een laagdrempelig en overzichtelijk energiedashboard is Enelogic al sinds 2011 actief in de energiemarkt. Door middel van energie monitoring willen we zoveel mogelijk huishoudens helpen met het besparen van energie.

Door het energiedashboard van Enelogic kunnen gebruikers eenvoudig inzien hoeveel ze nu precies verbruiken of opwekken. Hierdoor is het mogelijk om bewustzijn bij de bewoners te creëren.


91%Klanttevredenheid
+30.000Enelogic gebruikers
650Aansluitingen
Top 33de beste energiemanager

NoM dashboard

In samenwerking met Enelogic, hebben we een speciaal NoM dashboard opgezet gebaseerd op de wensen uit de praktijk. Hiervoor zijn specifieke widgets en functies beschikbaar waarmee de bewoners en de woningcorporaties, de energieprestatie kunnen behalen.

Dit NoM dashboard zal als leidraad dienen in de coaching van de bewoners. Middels dit dashboard kunnen de bewoners samen met onze energiecoach direct eenvoudig inzien wat de gevolgen zijn van hun acties en hoe dit zich verhoudt ten opzichte van de gestelde prestaties.


Persoonlijke notificaties

Wij geloven dat de gebruikers op de hoogte moeten worden gebracht van het energieverbruik wanneer dit er ook echt toe doet. Zo heeft Enelogic verschillende notificaties op het energieplatform ingebouwd waarbij de gebruiker direct een melding ontvangt wanneer er een opmerkelijke trend zichtbaar is in het energieverbruik.


Enelogic & EANTE op de energie vakbeurs


Wat zeggen Enelogic’s gebruikers?

Goed inzicht in je verbruik.

K. Zwart

Mooie overzichten en heldere uitleg

R. Klep

Handig, je verbruikstatus is overal in te zien.

L. Janssen

Betrouwbare applicatie.

D. Wensing


Ook zo enthousiast over onze NoM propositie?