Ingenieursdiensten versterkt door ervaringen uit de praktijk

Het theoriebureau van EANTE is een belangrijk onderdeel van het totaalpakket dat wij aanbieden. Het stelt ons in staat om ieder project optimaal te begeleiden.


Unieke aanpak

Het dienstenpakket van EANTE bestaat uit verschillende diensten. Zo faciliteert ons theoriebureau het praktijkbureau met het meten & monitoren, het vaststellen van meetgegevens en het verwerken van vragen met betrekking tot EPV-richtlijnen en de Warmtewet.

Door de wisselwerking tussen het theorie- en praktijkbureau, is het mogelijk om ervaringen uit te wisselen om zo onze diensten continue te blijven optimaliseren.


Project ondersteuning

EANTE ondersteunt haar opdrachtgevers op verschillende vlakken.

Zo draagt EANTE zorg voor het ontwerpen, het engineeren en realiseren en begeleiden van de bouw van duurzame projecten. Bij een duurzame renovatie werken wij samen met ons praktijkbureau.


Whitepapers

Vanuit ons theoriebureau, hebben we verschillende whitepapers samengesteld. Deze documenten bevatten diverse technische problemen en mogelijke oplossingen hiervoor.

Heb je interesse in één van de whitepapers? Vul dan het contactformulier in om een verzoek in te dienen voor het ontvangen van één van de gewenste whitepapers.